>> Roll-up >> Roll-up model 014

Roll-up model 014

Roll-up de dimensiunea 85 x 200 cm.
Sistem expozitional potrivit atat indoor, cât si outdoor. Roll-Up-ul este prevazut cu un sistem retractabil de tragere a printului in caseta, care asigura atat protectia printului cat si o portabilitate ridicata si un montaj usor si rapid.

Asamblare usoara, in 30 secunde. Pentru asamblarea unui roll-up, nu ai nevoie de unelte! Atunci cand timpul te preseaza, montarea rapida a roll-up-ului este cel mai mare avantaj, deoarece iti permite sa te concentrezi si asupra celorlalte detalii ale prezentarii.

Acest stand retractabil de greutate mica il transforma in solutia portabila ideala pentru targuri si evenimente. Atunci cand nu este folosit, grafica roll-up-ului este stocata în siguranta, in interiorul carcasei din aluminiu - ceea ce ii ofera o utilizare de lunga durata, in conditii optime.

Raport excelent calitate-pret. Este recomandat clientilor cu un buget limitat. Ideal pentru promovarea unui produs sau a unei afaceri, sau pentru sporirea vizibilitatii birourilor sau spatiilor aflate in interiorul unor cladiri de birouri, mall-uri etc.

Calitatea printului este garantata de imprimanta digitala de inalta rezolutie pe care o folosim, imaginea afisata fiind intotdeauna clara, desavarsita si durabila. 

Pretul include grafica din imaginea de prezentare modificata cu poza si textul dumneavoastra, roll-up-ul propriu zis, husa de transport. 




 Pret pe bucata: 292 Lei

Cantitate:          
--social plugin--
 
Alte produse din aceasta categorie
Roll-up model 017
aici vine descrierea
Roll-up model 014
aici vine descrierea
Roll-up model 015
aici vine descrierea
Roll-up model 016
aici vine descrierea
Roll-up model 013
aici vine descrierea
Roll-up model 018
aici vine descrierea
Pagina: 1  2  3  4