>> Gravura laser >> Gravura pe metal Arad

Gravura pe metal Arad

Metalul poate fi personalizat prin gravura in mai multe feluri. Una dintre ele este gravura laser directa pe suprafata acestuia si in functie de tipul de metal se obtine modificarea aspectului exterior al acestuia. Metalelor vopsite sau eloxate li se va indeparta stratul de la suprafata, expunand metalul curat. O alta metoda de gravura laser pe metal implica aplicarea unei substante speciale, iar sub actiunea razei laser aceasta fuzioneaza cu metalul, ramanand gravura in culoare neagra (marcare lasero-chimica). O a treia metoda este gravura mecanica care presupune zgarierea suprafetei metalice cu un varf de diamant. Niciuna din aceste metode nu permite taierea sau decuparea metalului. Decuparea sau gravura in adancime se poate realiza cu frezs rotativa.

Gravura laser si mecanica computerizata permite reproducerea foarte precisa a graficii dorite in diverse materiale dure.

Marcarea este singurul procedeu care ofera o inscriptionare de durata si calitate a metalelor.

Decuparea este un procedeu prin care se pot decupa diverse materiale cu o precizie extrem de mare, folosind o raza laser.

 

PRETUL SE CALCULEAZA IN FUNCTIE DE COMPLEXITATEA LUCRARII




 Pret pe bucata: 50 Lei

Cantitate:          
--social plugin--
 
Alte produse din aceasta categorie
Pagina: 1  2  3